חצילים עם אטריות

אטריות זה ספגטי בהתיישבות העובדת 🙂

כשהינו באים לעין יהב, הינו מגיעים בערך לארוחת צהריים, מורעבים מהדרך הארוכה (כשאני עוד נסעתי לשם, עדיין לא היה את כביש 6). היה מחכה לנו על השולחן סיר פיירקס חום ענק עם ריח של אטריות, גבינה וחצילים. מי יכול לעמוד בזה? מייד התישבנו. לאכול.

מבשלים חבילה של 250 גר' ספגטי.

מטגנים פרוסות חצילים ופרוסות בצל (כל דבר לחוד).

מכינים תערובת של 3 קופסאות קטנות רסק עגבניות (סה"כ 300 גר'), סוכר, מלח ומים לדילול.

מניחים בקערת פיירקס עמוקה שכבה של ספגטי, שכבת בצל מטוגן, שכבת חצילים, שכבת פרוסות גבנ"צ, רסק עגבניות  ושוב חזרה על השכבות כנ"ל – סה"כ 3 פעמים.

מכניסים לתנור ומחכים….

הזכויות שמורות לדובי, שכנראה המציא את זה.

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s