חצילים עם אטריות

אטריות זה ספגטי בהתיישבות העובדת 🙂

כשהינו באים לעין יהב, הינו מגיעים בערך לארוחת צהריים, מורעבים מהדרך הארוכה (כשאני עוד נסעתי לשם, עדיין לא היה את כביש 6). היה מחכה לנו על השולחן סיר פיירקס חום ענק עם ריח של אטריות, גבינה וחצילים. מי יכול לעמוד בזה? מייד התישבנו. לאכול.

מבשלים חבילה של 250 גר' ספגטי.

מטגנים פרוסות חצילים ופרוסות בצל (כל דבר לחוד).

מכינים תערובת של 3 קופסאות קטנות רסק עגבניות (סה"כ 300 גר'), סוכר, מלח ומים לדילול.

מניחים בקערת פיירקס עמוקה שכבה של ספגטי, שכבת בצל מטוגן, שכבת חצילים, שכבת פרוסות גבנ"צ, רסק עגבניות  ושוב חזרה על השכבות כנ"ל – סה"כ 3 פעמים.

מכניסים לתנור ומחכים….

הזכויות שמורות לדובי, שכנראה המציא את זה.

כתיבת תגובה