מרק עדשים כתומים (כתומות, לא?)

שגיא, 'סתכל, עוד מתכון שלך! כלכך דלשו(מן) שזה כואב.

מרק עדשים שעושים בדקה ואוכלים בחצי דקה, הפעם הראשונה שהשתמשתי בבלנדר מוט (סתם כי עד אז לא מצאתי מה לעשות איתו).

  • לטגן 1 בצל בטבעות + 5-6 שיני שום כתושות.
  • להרתיח 6 כוסות מים + 2 כוסות עדשים כתומות (החלטתי שכתומות).
  • להוסיף 1/2 עד 1 כפית כמון, 1 וחצי כפיות מלח, מעט פלפל שחור.
  • להנמיך אש ולבשל כ- 20 דקות.
  • לטחון בבלנדר מוט (לא חובה, אגב).
  • אפשר להגיש עם מיץ לימון ולחם לבן בקערה (חפשו לחם תירס בבלוג, זה אליפות ביחד!)

מטגנים בצל ומוסיפים עדשים:

אחרי הוספת המים והתבלינים, המרק מתבשל לו על אש קטנה, כך זה נראה אחרי הבישול ולפני הריסוק:

חלק כקטיפה אחרי שעבר בו בלנדר מוט:

הכי טעים עם לחם או אורז לבן:

מודעות פרסומת

2 מחשבות על “מרק עדשים כתומים (כתומות, לא?)

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s