סלמון עם שמן זית ושום

המתכון ישן, הצילום חדש, והסלמון..אוחחח, הוא תמיד יוצא טעים.

חדר אוכל

אין, הכי פשוט בעולם.

(טוב, חביתה זה הכי פשוט בעולם, אבל זה לפחות במקום השלישי).

[אחרי אורז. תכינו אורז, סלמון אוהב אורז.]

את נתח הסלמון לפרוס לפסים בעובי 3-4 ס"מ. או יותר עבים. איך שבא לכם.

לשטוף היטב. לשים מעל מיץ לימון ולהשרות כחצי שעה. לשטוף שוב (לא חובה. לפעמים אני שמה את הסלמון בתבנית כשהוא עוד חצי קפוא, בלי לימון ובלי נעליים. טוב, ברור שבלי נעליים!).

לשים בתבנית פיירקס שמן זית עד כיסוי כל תחתית התבנית.

להניח את הדגים ולגלגל אותם בשמן עד שהם מצופים, להשאיר אותם כשהעור למטה.

לפזר מלח גס, פלפל שחור טחון גס, 5-6 שיני שום פרוסות. להשהות מעט.

לאפות ב- 200 מעלות 10-12 דקות, לא יותר. אם הסלמון חצי קפוא, 20-25 דקות.

וכמו ב"שומרי משקל", הנה תמונות "לפני" ו"אחרי".

View original post

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s