אמא, מה יש לארוחת ערב?

היכולת שלי לגוון ולאלתר עומדת למבחן כל פעם מחדש, ואל לי לשכוח שכל אחד מהם אוהב משהו אחר, אז לענות לטעם של שניהם זה בהחלט נחשב הצלחה.

את הספלוליות הלא-מתוקות/לחמניות האלה עושים ב 5 דקות, אופים בעוד 20 דקות ויש משהו ממש טעים. אם נשאר אפשר לקחת לבית הספר יום למחרת, זה נשאר רך וריחני.

משהו טעים לארוחת ערב

  • 1.5 כוסות קמח תופח
  • 1.5 כוס חלב
  • 3 ביצים
  • 3 כפות שמן
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית סוכר

מערבבים הכל יחד, מוזגים לתבניות מאפינס (רצוי מסיליקון, ולשמן מעט עם ספריי שמן) ופה מגיע השוס הגדול: לכל ספלולית מכניסים חתיכת גבינה מלוחה או גבנ"צ, שימסו עם האפייה. אני שמתי בנדיבות פירורי גבנ"צ מלמעלה.

אופים 20-25 דקות ב 180 מעלות, עד שהספלוליות משחימות מעט.

טורפים בשקט.

ותודה לנירה רוסו ולגזיר עיתון אחד ישן עליו המתכון התחבא כמה שנים טובות…

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s