עוגיות שוקולד שוקולד ושוקולד

חיפשתי עוגיות להביא היום למישהי יקרה

שמרתי את העוגיות האלה של טל מ"מה יש לאכול"  (שמצא אותם אצל נטלי מ"עוגיו.נט" שמצאה אותם באתר "ניגלה" ש… ) כבר די מזמן על "שולחן העבודה" במחשב. מה שנשמר על שולחן העבודה זה משהו שאני בטוחה שאעשה ורק מחכה לזמן הנכון…

הזמן הנכון הגיע היום.

אז אפשר לקרוא את הפוסט המקסים שכתב טל בבלוג שלו, עם התמונות הממחישות ומעוררות התאבון ואני מעתיקה אותו לפה כדי שיהיה רשום בספר המתכונים האינטרנטי שלי. תודה לטל ולכל הבלוגרים שתרמו לעוגיות השוקולד להיברא, להתמצק, להאפות ולהאכל… איזה כיף שיש שיתוף באינטרנט!

אני עשיתי כמות כפולה מהכתוב אצל טל ואני מביאה אותה פה, כי מה זה 50 עוגיות, זה נגמר אחרי שניה…
וגם שיניתי מעט את כמות הקמח.

  • 250 גר' חמאה רכה
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 250 גר' שוקולד מריר מומס
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 ביצים מהמקרר
  • 2 כוסות +6 כפות קמח
  • 8 כפות קקאו
  • 2 כפיות סודה לשתיה
  • 1 כפית מלח
  • 300 גר' (חבילה) שוקולד צ'יפס א שוקולד שבור לחתיכות קטנות.

להקציף יחד חמאה וסוכרים עד שנוצרת תערובת תפוחה.

להוסיף את השוקולד המומס ולהמשיך לערבל.

להוסיף ביצים ותמצית וניל ולערבל עוד.

לערבב יחד את כל החומרים היב'ים מלבד שוקולד צ'יפס ולהוסיף לתערובת השוקולד.

להוסיף שוקולד צ'יפס.

הבצק קצת דביק אבל נוח, ליצור כדורים קטנים ולהניח בתבנית.

לשטח אותם מעט עם גב של כפית, או עם היד, מה שבא

לאפות 8-9 דקות ב 170 מעלות

לצנן מעט ורק אז להוציא מהתבנית.

יוצאות כ 90-100 עוגיות..

בתאבון וצום קל:)

מודעות פרסומת

2 מחשבות על “עוגיות שוקולד שוקולד ושוקולד

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s