הבלונדיניות לשלטון!

כי בלונדיניות זה לא מה שחשבתם. וזה אפילו טעים!

לא , לא לזה התכוונתי…. אני מדברת על הבלונדיז שהכנתי אתמול. בלונדיז הם האחיות של הבראוניז, וכפי שהחומיות המהממות הן רכות ונעימות מבפנים, כך גם אחיותיהן הבלונדיניות, רק שבמקום שוקולד מריר, מכינים אותן עם שוקולד לבן…

וכל זאת למה? כי נשארו לי 200 גר' שוקולד לבן חתוך לקוביות, ולא היה לי לב להכניס אותם לארון בחזרה לחכות שם לבד, בחושך (אין, אני המלאך של השוקולד הלבן). אז חשבתי (אצל בלונדיניות זה לוקח בדיוק שניה וחצי) לקחת את המתכון של הבראוניז ופשוט להחליף בין השוקולדים… וכך היה!

וכדי שלא תצטרכו לדפדף אי שם בבלוג ולמצוא את המתכון החום..הרי הוא כאן לפניכם, במלוא בלונדיניותו:

  • 200 גר' שוקולד לבן
  • 200 גר 'חמאה
  • 1 כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 1 כוס קמח רגיל.

ממיסים יחד חמאה ושוקולד על אש קטנה. כשנמס לגמרי להוסיף את הסוכר וגם אותו להמיס לגמרי.

לכבות את האש ולחכות כמה דקות לצינון. להוסיף את הביצים מהר (כדי שלא יהפכו לחביתה) ולערבב אחרי כל ביצה.

להוסיף את כוס הקמח.

לצקת לתבנית משומנת ולאפות 15-20 דקות (לא יותר!) ב- 180 מעלות.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s