עוף בצהריים (עם חומוס וגזר)

יום שישי, חוזרים מהעבודה, 2 מגשי עוף טרי במקרר, 2 ילדים רעבים, עוד חברה שבאה לאכול, אחד אלוהינו. מהר מהר לארגן הכל, לבשל גם אורז לבן כי ברור שיהיה פה הרבה רוטב, להוציא את הסיר הגדול והשטוח  ו..קדימה.

  • 2 בצלים – לטגן במעט שמן
  • 5-10 שיני שום – להוסיף
  • 2 מגשי ירכי עוף (הכי טוב טרי), מנוקים משומן – להוסיף למחבת ולהזהיב משני הצדדים.
  • לכסות במים (בערך ליטר וקצת, אצלנו אוהבים הרבה רוטב).

    להוסיף גם:

  • 3 גזרים פרוסים לעיגולים.
  • שקית חומוס מבושל קפוא של סנפרוסט (אני שמתי רק חצי שקית כי זה מה שהיה לי)
  • 1 כף מלח רגיל
  • 1 כף מלח גס עם שבבי שום (של חוות התבלינים, אם אין אז לשים קצת פחות מכף מלח גס)
  • 1 כף גדושה פפריקה מתוקה
  • 1 כף אבקת מרק טבעית
  • פלפל שחור.

להרתיח, להקטין אש ולבשל כשעה.

שבת שלום!

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s