ארוחת ערב שישי

אז מה היה לנו בארוחת ערב שישי הזו:

עוף בקדרה (המתכון של פירגה כאן , אני אפיתי בחום בינוני גבוה, 190 מעלות).

קיש בטטה (לאחותי הצמחונית, המתכון כאן , השתמשתי בבצק מלאווח במקום בצק עלים כי זה מה שהיה לי והוספתי אגוז מוסקט טחון טרי לבטטות).

תפוחי אדמה מתובלנים – המתכון למטה

אטריות אורז בשמן שומשום וסויה – המתכון למטה

סלט חסה עם רוטב ויניגרט

ולקינוח עוגת גבינה.

ולפירוט:

תפוחי אדמה מתובלנים

  • תפוחי אדמה כמספר הסועדים, כדאי לבשל אותם לפחות חצי בישול. אני מעדיפה עם הקליפה, אפשר גם להוריד אותה. לפרוס לפרוסות עבות.
  • תבלינים אהובים: מלח, פלפל שחור, פפריקה, אבקת שום.
  • בצל גדול פרוס לטבעות
  • 10-15 שינים שום
  • מעט שמן זית.
     מערבבים הכל יחד. אופים כחצי שעה בחום של 200 מעלות.

אטריות אורז בשמן שומשום ורוטב סויה:

  • חבילה גדולה של אטריות אורז, מבושלת לפי ההוראות (3 דקות במים רותחים).
  • לחמם במחבת גדולה שמן שומשום (לא קלוי פושטי, מכבישה קרה). להוסיף את האטריות לטיגון קצר.
  • להוסיף רוטב סויה לפי הטעם (3 כפות, משהו כזה, לטעום והוסיף אם צריך).
  • להוסיף מעט פלפל שחור, והרבה אבקת שום גבישי. אם צריך אפשר להוסיף מלח.
  • לטגן עוד קצת ולהוריד מהאש.

ב ת א ב ו ן

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s