שדרוג לעוגת שוקולד

לכבוד יום ההולדת של צוף, עשיתי את עוגת השוקולד שהיא אוהבת.

אבל זה נראה לי קצת משעמם שוב ושוב את אותה עוגה…

קראתי בספר של קרין גורן על פטנט הטופי ומייד ביצעתי גם.

בזמן מזיגת בלילת העוגה לתבנית, מזגתי רק חצי מהכמות.

על הבלילה שבתבנית שמתי סוכריות טופי חלב שרידדתי מעט במערוך (מאד קל לרדד אותן), ועל שכבת סוכריות הטופי שפכתי את המחצית השניה של הבלילה.

הנה תראו פה:

 

אפיתי כרגיל.

יצאה עוגת משודרגת ומצויינת… היא הובאה לחוות הרכיבה כהפתעה ליום ההולדת וכולם ליקקו את האצבעות (זה מה שקורה כששמים יותר מדי קרם).

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s