מאפינס רסק תפוחים

מתכון של קרין גורן, באמת קל.

צופי הכינה לבד! (אולי בגלל זה כמות הקינמון שם היתה אסטרונומית, הילדה פשוט מכורה…)

 ל- 24 מאפינס גדולים או 48 קטנים:

  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 כוסות סוכר (אני שמתי כוס וחצי, נראה לי מספיק)
  • 1 קופסא (560 גר') רסק תפוחים.
  • 3 כוסות קמח תופח
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים
  • לקישוט – 1/2 כוס סוכר+2 כפיות קינמון.

לערבב ביצים, שמן, סוכר ורסק תפוחים היטב. להוסיף קמח, קינמון ואגוזים.

לצקת לתבניות מאפינס, כדאי לשים עטרות נייר בתוך כל שקע.

על כל מאפין לפזר בעזרת כפית סוכר + קינמון.

לאפות 20 דקות ב- 180 מעלות.

בתאבון!

מודעות פרסומת

2 מחשבות על “מאפינס רסק תפוחים

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s