פפריקה מעושנת – יש דבר כזה (עם חזה עוף)

בביקור ההוא בחוות התבלינים, קנינו גם פפריקה מתוקה מעושנת. האמת..הריח שלזה לא כזה להיט. מאד חזק.

היום החלטתי לעשות את החזה-עוף שכבר יומיים נח לו במקרר בסיר השטוח עם בצל, שום ותבלינים – הילדים מאד אוהבים. הבעיה היא שכל פעם יוצאת לי גרסה אחרת של התבשיל, כי בכל פעם אני משתמשת בתבלינים אחרים.

הבסיס הוא – טיגון בצל-שניים, להוסיף כמה שיני שום. לזה להוסיף קוביות/רצועות חזה עוף, תבלינים ונוזלים.

היום, מייד אחרי הכנסת הבדר, הוספתי מעט רוטב סויה.

ואז ניצנצה לי מרחוק הקופסה של הפפריקה המתוקה המעושנת…  הכנסתי קצת ממנה (קצת..ככה 1/2-1 כף, לא ממש מדדתי). הוספתי מלח-שום (כמעט כף) וכף אחת של אבקת מרק טבעית.

נוזלים אמרנו – לתבשיל הוסף בקבוק בירה לבנה (כזה של 330 מ"ל, לא נעים לספר שממילא אפאחד לא שותה את זה, אז במקום שיתקלקל…).

לאחר בישול של כ- 25 דקות, נתתי לילדים לטעום… התגובות היו נלהבות (אפילו שכשדר הריח את הפפריקה לפני שהיא נכנסה לסיר הוא כמעט נפל אחורה).

אז..נסו ותהנו.

אם אין פפריקה מעושנת אפשר עם רגילה כמובן.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s