עוף בתנור ותפוחי אדמה בשקית קוקי

לעוף:

  • 6 ירכיים ו- 6 שוקיים
  • 1 בצל גדול
  • 10-15 שיני שום (שלא יחסר)

ועליהם למרוח תערובת:

  • 2 כפות פפריקה מרוקאית מתוקה
  • 2 כפות אבקת שום גבישי
  • 2 כפות אבקת מרק טבעית
  • 1 כף מלח
  • 1/2 כפית פלפל לבן / שחור
  • לערבב הכל בקערה קטנה, להוסיף שמן זית / קנולה עד שיוצאת מעין משחה אותה אפשר למרוח על העוף.

מורחים את העוף (הכי טוב בעזרת הידיים) מכל צדדיו.

מכניסים לתנור ל 220-250 מעלות (לדעתי התנור שלי לא מגיע ל 250 מעלות) עד שיש ריח של מוכן (שעה בערך).

עכשיו לחכות שעה…. אוף.

לפני:

אחרי: 

תפוחי אדמה בשקית קוקי 

 6-7 תפ"א בינוניים + 1 בצל גדול הכל חתוך לקוביות, להכניס לשקית קוקי ולהכניס לתוכה בדיוק את אותה התערובת של העוף (האמת היא שאפשר לעשות את העוף ותפוחי האדמה באותה תבנית רק שלא היתה לי תבנית גדולה מספיק). לאפות כארבעים-חמישים דקות יחד עם תבנית העוף. אפשר לשים גם בטטה וגזר, לא רק תפ"א.

לפני:

אחרי: 

בתאבון!

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s