תוצרי השבת

אז מבצק השמרים שעשיתי אתמול תוך כדי הכנת ריבת תאנים, עשיתי 3 מטעמים הבוקר:

שבלולי קינמון (כבר כתבתי איך למה וכמה בפוסט לפני שבועיים)

עלה מרוח בחמאה –

ממש לפני האפייה –

מייד אחרי האפייה שמים סירופ סוכר וחלב

ו… מוכנים!

שבלולי גבינה: המילוי מורכב מ500 גר' גבינה לבנה 5%, 1.5 כפיות מלח ו2 כפות שטוחות אבקת מרק בצל טבעי (אם משתמשים באבקת מרק בצל רגילה, אין צורך במלח). אחרי שמורחים את המילוי על העלה, מפזרים מעט גבנ"צ מגוררת.

ואחרי האפייה:

לחמניות: פשוט עושים "נקניק" ארוך מחתיכת בצק ומלפפים לשבלול או כל צורה אחרת אהובה.

את הלחמניות הילדים מילאו בשוקולד למריחה, וילדה אחת מילאה בגבנ"צ שהיא כל כך אוהבת (אחרי האפייה).

לחמניה וחברות –

איזה כיף לפתוח את השבת עם ריח של שמרים!

עכשיו עולים להר לראות חצבים…

שתהיה שבת מצוינת!

Advertisements

מחשבה אחת על “תוצרי השבת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s