רצועות חזה עוף ברוטב בוטנים

בא לי קצת שינוי…

אחרי שמטגנים קלות את רצועות חזה העוף (משהו כמו קילוגרם) עם שני בצלים וכף שמן, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ושופכים על העוף. מנמיכים אש ומבשלים עוד כ- 20 דקות.

אפשר גם לטגן את רצועות העוף, להוציא לצלחת הגשה, לערבב את מרכיבי הרוטב ולשפוך עליהן. בעיני פחות טעים.

הרוטב:

  • 3 כפות חמאת בוטנים
  • 1 כף רוטב סויה
  • כפית שום כתוש
  • מעט ג'ינג'ר
  • 2 כפיות צ'ילי מתוק
  • מים רותחים לדילול

בתאבון!

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s