תפריט היום

חזרתי הביתה מאוחר, ומרוב עייפות בא לי לבשל. הגיון של בלונדינית.

אז זה מה שיצא בחצי שעה של עבודה איטית:

פתיתים אפויים עם בצל (טעים בטירוף ותודה לאוסם שהביאוני עד הסיר)

פשטידת תירס (פורסמה זה מכבר), שיהיה לצופי למחר.

תפוחי אדמה בתנור – פרוסות בצל, שיני שום, פרוסות תפוחי אדמה, אבקת מרק בצל טבעית, קצת מים (ככה חצי כוס, ותוך כדי האפיה אפשר להוסיף עוד חצי), מלח-שום של חוות התבלינים. לאפות בין 3/4 שעה לשעה וקצת, תלוי בסוג תפוח האדמה – עד שמתרכך.

ואם כבר חוות התבלינים, אז הכנתי גם חזה עוף ברוטב טעים… השתמשתי בתבלינים הטריים שקנינו שם לפני שבוע והריח התפשט במהרה בבית… אז ככה:

  • בצל גדול חתוך לטבעות – להזהיב במחבת גדולה ודי עמוקה.
  • חבילת חזה עוף – לחתוך לרצועות/קוביות/איך שאוהבים – להוסיף, לטגן מעט ואז להוסיף את מרכיבי הרוטב להלן…
  • 2 כפיות מלח שום של חוות התבלינים (סוג של התמכרות, זה מריח כלכך טוב!)
  • קורט פלפל לבן (זה טרי ומריח מעולה)
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 3/4-1 כוס מים
  • 1/2 כפית חוויאג' למרק.

נראה לי שמספיק לערב אחד….

 זה אחלה אימונים לקראת תחילת השנה שכל יום צריכה להיות ארוחת צהריים מוכנה, כי עם ה"אופק חדש" מי יכול לבשל בזמן, חייבים ערב לפני, או לבשל לכמה ימים… קשים חיי המורה!

יוחזר האופק הישן!

יוחזר האוכל הטעים לחדר האוכל של הקיבוץ! אה, בעצם אפפעם לא היה כזה.

בתאבון ולילה טוב…

מודעות פרסומת

2 מחשבות על “תפריט היום

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s