דייסת סולת

כשהינו קטנים, היו נותנים לנו בחורף דייסת סולת שהיו מבשלים בסירי ענק בחדר האוכל. בימים טובים היו מביאים איתה גם קינמון וסוכר, שלא נשכח מאיפה באנו.

האמת? עד היום בחורף יש את הדייסה הזו בחדר האוכל, וכך גם צוף למדה לאכול אותה ומדי פעם בערב חורפי היא מבקשת. מייד אנחנו קוראים לסבא, שיבוא לאכול גם את מאכלו האהוב מהילדות… (אבל הוא בא רק אם יש הבטחה לקינמון וסוכר).

 למנה אחת נדיבה (להכפיל כמויות כמס' האנשים)

  • להרתיח 1 וחצי כוסות חלב.
  • להוסיף 3 כפות סולת, כף אחר כף, ולערבב כל הזמן.
  • להרתיח (כמעט) שוב.
  • להוסיף כפית סוכר.
  • להנמיך אש ולבשל עוד 2-3 דקות, עד שמסמיך.
  • לפזר קינמון וסוכר מלמעלה ו…להתענג.
מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s