שעועית ירוקה בשומשום

  • שקית שעועית ירוקה קפואה
  • 3 כפות שמן
  • 3 כפות רוטב סויה
  • פלפל שחור, מלח
  • 50-100 גר' שומשום קלוי במחבת יבשה

מפשירים חלקית את השעועית ע"י שטיפה במים רותחים.

מחממים שמן במחבת, מוסיפים שעועית, סויה, מלח ופלפל. בשלים עד שהשעועית מתחממת ומתרככת מעט אך נשארת פריכה (משהו כמו 10 דקות), תוך ערבוב.

זורים את השומשום ומגישים מייד.

מתוך "מהמטבח בקלי קלות" של סירקיס.

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s