סלט פלפלים חמוץ מתוק

מתוך "מהמטבח בקלי קלות" של סירקיס האמא

3 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לרצועות – לטגן בשמן זית 2-3 דקות תוך ערבוב. לכסות את המחבת ולטגן עוד 10 דקות, זה בסדר אם הם קצת נחרכים.

להוסיף:

  • 2 כפות חומץ בן יין אדום או בלסמי (אני מעדיפה את הבלסמי, הרבה יותר תאווה לאף)
  • 1 כף סוכר
  • עלי אורגנו קצוצים (אם יש, לא לרוץ לסופר בשביל זה)
  • מלח ופלפל שחור גרוס

לטגן עוד 2 דקות תוך ערבוב ולהסיר מהאש.

טעים טעים, קצת טעם של קלוי למרות שמטוגן.

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s