מרק בצל

  • 3 בצלים גדולים או 5 בינוניים
  • 50 גר' חמאה
    מטגנים עד שהבצלים מזהיבים.
  • 1/2 כוס אבקת מרק בצל טבעית  – להוסיף ולהמשיך לבשל כדקה תוך ערבוב.
  • 1/2 כוס יין לבן יבש
  • 8 כוסות מים
  • מעט מלח
  • 1/4 כפית פלפל לבן
    מוסיפים ומרתיחים, מנמיכים להבה ומבשלים עוד כ 20 דקות.
  • מגישים עם גבנ"צ מגוררת וקרוטונים.
מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s