מרק בקר עשיר

מתוך "מטעמי המזרח" של קלודיה רודן. (למה אתם צוחקים? כי אשכנזיה שכמותי פתחה את הספר הזה? אחלה ספר, דרך אגב, מגלה את הסודות של כל שכנותי…)

  • 1/2 ק"ג בשר צלי, חתוך לקוביות
  • 1-2 עצמות רגל עגל
    להרתיח ב 2 וחצי ליטר מים, להוריד את הקצף.
  • 1 בצל גדול, קצוץ דק
  • 2 גבעולי סלרי קצוצים
  • 2 כרשות (החלק הלבן) קצוצות
  • 3 עגבניות קצוצות
    לטגן במחבת נפרדת עד שהבצל והכרישה מתרככים. להוסיף לסיר עם הבשר.
  • להוסיף תבלינים: כפית מלח, 2 כפות שטוחות אבקת מרק, כפית פפריקה מתוקה, 1/4 כפית פפריקה חריפה, 10-12 שיני שום.

להנמיך אש ולבשל בערך שעתיים.

אם רוצים, אפשר לטגן חציל גדול אחד (חתוך לקוביות שהומלחו לחצי שעה) ו- 2 קישואים קצוצים קטן ולהוסיף למרק כ-20 דקות לפני סוף הבישול.

בתאבון!

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s