מרק דלעת

מתוך "בישולה"

  • 750 גר' דלעת חתוכה גס
  • 2 גזרים חתוכים
  • 1/2 כוס שמיר קצוץ
  • 4 כוסות מים
  • 4 כפיות אבקת מרק
  • פלפל שחור

שמים הכל בסיר, מרתיחים, מקטינים אש ומבשלים עוד 20 דקות. מרסקים בבלנדר.

אפשר להמיר כוס מים אחת בחלב, אבל מוסיפים את החלב ממש בסוף לפני שמכבים את האש.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s