נו, זו כבר פשטידה קצת יותר מושקעת (קורה גם לי שאני משקיעה).
- 8 בצלים גדולים קצוצים
- מעט חמאה לטיגון
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 4 ביצים
- 50 גר' גבנ"צ
- 3 כפות קמח תופח
- 2 כפות קורנפלור
- 1/4 כפית בזיליקום
- 1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר
- מעט מלח
- אפשר להוסיף 50 גר' בייקון או אווז מעושן בשלב הטיגון של הבצלים.
ממיסים חמאה במחבת. מוסיפים בצלים ומטגנים עד שמזהיבים. מוסיפים שמנת ומבשלים 2-3 דקות. מעבירים לקערה ומצננים מעט. מוסיפים את שאר החומרים. משמנים תבנית פאי, מפזרים פירורי לחם ושופכים את הבלילה.
אופים בחום בינוני 45-50 דקות.