פשטידת בצל

נו, זו כבר פשטידה קצת יותר מושקעת (קורה גם לי שאני משקיעה).

  • 8 בצלים גדולים קצוצים
  • מעט חמאה לטיגון
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 4 ביצים
  • 50 גר' גבנ"צ
  • 3 כפות קמח תופח
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1/4 כפית בזיליקום
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר
  • מעט מלח
  • אפשר להוסיף 50 גר' בייקון או אווז מעושן בשלב הטיגון של הבצלים.

ממיסים חמאה במחבת. מוסיפים בצלים ומטגנים עד שמזהיבים. מוסיפים שמנת ומבשלים 2-3 דקות. מעבירים לקערה ומצננים מעט. מוסיפים את שאר החומרים. משמנים תבנית פאי, מפזרים פירורי לחם ושופכים את הבלילה.

אופים בחום בינוני 45-50 דקות.

כתיבת תגובה