תפוחי אדמה בשמנת.

הדירה הראשונה שלי בקיבוץ היתה דירת חדר. דירת חדר אצלנו זה אומר שיש חדר אחד ושירותים. תשאלו – רגע, ואיפה המטבח? אולי מטבחון? מטבחצ'יק, משהו?…. ובכן, גאונים בנו את הדירות האלה – בשירותים הציבו שיש, כלומר החדר הוא דו שימושי – הוא הופך למטבח כשצריך (בבחינת "אם יש שם שיש וכיור, יקרא המקום מטבח"). קרה ששטפתי כלים תוך כדי מקלחת. זה חסכוני, בחיי.

המקרר (אמקור 9, זה מקרר גמד כזה) היה ממש בכניסה, עליו עמדו כיריים קטנים וטוסר אובן עוד יותר קטן ושם היה כל עולמי הקולינרי. כמה ניסויים עשיתי עליו, צער בעלי טוסטרים.אבל למדתי שאפשר לאפות ניסים ונפלאות בטוסטר אובן….

תפוחי האדמה שיתוארו מייד, היו אחת ההצלחות של הטוסטר, הסכיתו וקראו:

מסדרים שכבות של תפוחי אדמה בתבנית פיירקס.

מוסיפים 2 מיכלי שמנת מתוקה מעורבבים עם 1-2 כפות אבקת מרק בצל. מוסיפים פלפל שחור ושום כתוש. שופכים על תפוחי האדמה, מפזרים על הכל גבנ"צ וקצת פירורי לחם.

אופים 30-40 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים.

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s