רוטב עגבניות זריז

כשאין זמן ויש עגבניות:

לטגן כפית שום כתוש (או 2 שיניים כתושות) במעט שמן זית. להוסיף 2 עגבניות מגוררות בפומפיה, 1/2 כוס מים, מלח, פלפל, מעט פפריקה, 100 גר' רסק עגבניות, 2 כפות קטשופ וכף סוכר.

לבשל כ-20 דקות על אש קטנה.

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s