תפיחת ברוקולי ומיונז

1 שקית ברוקולי קפוא – לבשל עד רתיחה ולכבות. לסנן ממים.

3 חלבונים – להקציף לקצף נוקשה.

3 חלמונים + 3 כפות מיונז + 4 כפות גבנ"צ מגוררת + מלח ופלפל – לערבב יחד.

לקפל את הקצף לתערובת החלמונים.

לשים את הברוקולי בתבנית משומנת, לשפוך עליו את העיסה וליישר בעדינות.

לאפות כ- 30 דקות בחום בינוני.

מתוך: 100" פשטידות" של נירה רוסו.

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s