חצילים אפויים ברוטב עגבניות

  • 4 חצילים בינוניים פרוסים – לטגן את הפרוסות.
  • קופסה גדולה (200 גר') רסק עגבניות, מדוללת במים.
  • 200 גר' גבנ"צ מגוררת
  • 2 בצלים פרוסים לטבעות – לטגן עד שזהוב.
  • 10 שיני שום פרוסות.

בתבנית גדולה שמים שכבת חצילים, 1/2 מפרוסות הבצל, חצי מפרוסות השום,חצי מהרסק המדולל וחצי מהגבינה. חוזרים על שכבה נוספת כנ"ל.

אופים 25-30 דקות בחום בינוני.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s