פיצה

בצק:

  • 2 וחצי כוסות קמח
  • 1 כף שמרית
  • 1 כפית סוכר
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כף שמן זית
  • 1 וחצי כוסות מים פושרים

ללוש לבצק דליל ונדבק. אין צורך להתפיח. לשטח את הבצק בתבנית.

למרוח ולפזר על הבצק:

  • 200 גר' רסק עגבניות
  • מעט שמן זית
  • פלפל, מלח, אורגנו
  • גבנ"צ מגוררת
  • תוספות – פטריות, בצל, זיתים וכו'.

לאפות 15 דקות ב 200 מעלות.

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s