פשטידת תירס של נירה רוסו

קיבלנו לחתונה המון ספרי בישול. לא פתחתי אותם הרבה, אבל את "100 פשטידות" של נירה רוסו דווקא כן. רובן נראו לי מאד מורכבות, אך דווקא זו שבתה את עיני…

  • 100 גר' חמאה, כוס מים, 1 כפית מחוקה פפריקה – לבשל עד שנמס.
  • 1/2 כוס קמח רגיל, 1/2 כוס קמח תירס (או 1 כוס קמח רגיל) – להוסיף בבת אחת ולבשל על אש קטנה עד שנוצרת רביכה שנפרדת מהסיר. לכבות את האש.
  • 4 ביצים – להוסיף אחת אחת ולהבליע היטב בבחישה.
  • 2 כוסות תירס (או קופסה אחת), 100 גר' גבנ"צ / קשקבל – להוסיף ולערבב היטב.

לשטח בתבנית פאי קטנה (קוטר 20), לאפות 50 דקות בחום בינוני.

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s