פשטידת אטריות וגבינה

גם זה מתוך "פשטידות" של קובי בר.

  • 500 גר' אטריות כלשהן, מבושלות
  • 250 גר' (1 גביע) גבינה לבנה
  • 1 גביע קוטג'
  • 100 גר' גבינה מלוחה מפוררת (אפשר צפתית, זו של הקיבוץ שלנו מ-ה-ממת)
  • 3 ביצים
  • 3 כפות אבקת מרק בצל
  • 30 גר' חמאה רכה (אפשר גם בלי, נחסוך איזה גרם שומן)
  • מלח, פלפל שחור

שופכים הכל לתבנית משומנת (קוטר 20-22 ס"מ)

אופים כ- 50 דקות. אפשר לזרות גבנ"צ לפני האפייה או כשהפשטידה יוצאת מהתנור.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s