רושטי – לביבת תפוחי אדמה גדולה

מתוך הספר "הורים מבשלים"

4 תפוחי אדמה בינוניים – להרתיח, לבשל כרבע שעה ולהכניס למי קרח. לגרר בפומפיה גסה.

1 כפית מלח – להוסיף ולערבב בעדינות.

במחבת גדולה לשים מעט שמן. לשטח את תערובת תפוחי האדמה, לטגן 20 דקות ללא מכסה. להפוך על צלחת, להוסיף שמן למחבת ולטגן את הצד השני עוד 10 דקות.

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s