מילויים מלוחים לבצק עלים

מילוי פטריות:

  • 2 קופסאות פטריות חתוכות 
  • 2 בצלים גדולים קצוצים
  • מלח, פלפל, רוטב סויה

לטגן יחד הכל. 

מילוי תפוחי אדמה:

  • 3-4 תפוחי אדמה מבושלים
  • 1 בצל מטוגן
  • מלח, פלפל

מילוי בשר:

  • קילו וחצי בשר טחון (רצו 1/3 עוף, 1/3 הודו, 1/3 בקר)
  • 3 בצלים – לטגן ולהוסיף אליהם את הבשר, לטגן תוך כדי פירור הבשר.
  • להוסיף כפית שטוחה קינמון, כפית שטוחה כורכום, 2 חופני מלח גס, פלפל שחור, צנוברים. לקרר מעט ולהוסיף 3-4 ביצים, לערבב ולמלא את הבצק.

מילוי גבינה מלוח:

  • 2 קופסאות גבינה לבנה
  • 2 וחצי כפיות אבקת מרק בצל
  • גבנ"צ עמק מגוררת (אפשר קשקבל או כל גבינה שמעדיפים)

לערבב גבינה לבנה + אבקת מרק. למרוח על עלה הבצק, לפזר גבנ"צ. לגלגל לשטרודל ולחתוך פרוסות. לאפות כשהפרוסות כלפי מעלה, כמו שושנים.

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s