חיטה מתקתקה

שקית חיטה – לבשל כשעה ולסנן. להחזיר לסיר.

להוסיף:

  • 4 כפות סילאן
  • 3 כפות סוכר חום
  • 1 כפית קינמון
  • חופן צימוקים
  • חופן שקדים / אגוזים, אפשר לקצוץ
  • 10 תמרים חתוכים גס
  • 1 כף מיץ לימון טרי
  • 1 כוס מיץ תפוזים

לבשל על להבה בינונית תוך בחישה מתמדת, עד שאין נוזלים והחיטה מתחילה להדבק, הצבע נהיה כהה (משהו כמו עשר דקות).

מקור: פירגה, פורום "בישול לילדים"

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s