כבד עוף בבצל

דומה למתכון של הכבד הקצוץ, רק יותר נוזלים.

לטגן 3-4 בצלים קצוצים דק, עד שמשחימים מעט.

להוסיף 1 ק"ג כבד נקי

לתבל: כפית אבקת מרק, 1/2 כפית פלפל שחור, כפית מלח.

אפשר להוסיף חצי כוס מים או חצי כוס יין לבן.

בתאבון ותודה לסבתא רחל…

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s