עוף בדבש וסויה

2 מגשי כרעיים – למרוח באבקת שום, אבקת מרק ואז בתערובת שלמטה ולהשהות.

התערובת שלמטה:

  • 1/2 כוס שמן זית
  • 2 כפות גדושות חרדל
  • 3 כפיות גדושות דבש
  • 8 כפות רוטב סויה

לערבב היטב למרוח את העוף.

לאפות כ- 30 דקות מכל צד בחום גבוה (250 מעלות).

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s