עוף מבושל בפפריקה (שוב?..)

כן, גרסה קצת שונה. הפעם בסיר הדגים, סיר רחב ושטוח.

  • 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות – לטגן במעט שמן
  • 1 כף קמח, 2 כפות פפריקה מתוקה – להוסיף ולערבב.
  • 8 ירכי עוף – להוסיף ולטגן כמה דקות מכל צד.

להוסיף לסיר:

  • 1 גזר פרוס
  • 6-8 שיני שום פרוסות
  • 2 וחצי כפות אבקת מרק עוף או 1 וחצי-2 כפות מלח
  • אבקת שום
  • 1/2 כפית פלפל שחור

להוסיף מים עד כיסוי, להוסיף גם 200 גר' (קופסא גדולה) רסק עגניות.

להרתיח, לבשל כשעה על אש בינונית-קטנה

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s