דגים בעגבניות ועוד דברים טובים

כשעשיתי את זה לארוחת ערב משפחתית, זכיתי לראות את אבא שלי אוכל בפעם הראשונה דגים (שלא קוראים להם טונה מהקופסה). הוא סומך עלי!

 לשם הכנת מתכון זה כדאי להשיג סיר דגים שטוח וגדול.

  • פרוסות דג (נסיכת הנילוס זה נהדר)
  • 8-9 עגבניות בשלות פרוסות
  • 10-12 שיני שום פרוסות
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 2 גמבות אדומות חתוכות לרצועות דקות.
  • 1 לימון פרוס דק
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1 כפית פפריקה חריפה
  • מלח, פלפל לבן, מעט טבסקו
  • כוס שמן

להשרות את פרוסות הדג לשעה-שעתיים במלח ומיץ לימון. לשטוף.

לסדר שכבות בסיר:

– עגבניות (לכסות את כל הסיר בשכבה אחת).

– גמבה

– דג

– לימון

– פטרוזיליה

– שום

לטפטף טבסקו על הכל, לתבל במלח ופלפל.

לשים את הפפריקות בכוס, למלא בשמן, לערבב היטב ולשפוך לסיר.

למלא את אותה הכוס במים ולשפוך לסיר – פעמיים.

להרתיח כרבע שעה, להנמיך אש ולבשל שעה וחצי עד שעתיים.

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s