גולאש

2-3 בצלים גדולים קצוצים – לטגן עד ששקוף.

1 ק"ג צוואר בקר או נתח אחר לגולאש חתוך לקוביות, 200 גר' לב בקר (אם משיגים) – להוסיף לבצל, "לסגור" את הבשר מכל הצדדים.

4-5 שיני שום פרוסות – להוסיף ולערבב היטב, להמליח מעט.

להוסיף מים עד כיסוי ולהרתיח.

להוסיף 2 פלפלים אדומים בקוביות, 1 עגבניה קלופה וקצוצה – לבשל עוד 1/2 שעה.

להוסיף 6-7 תפוחי אדמה בקוביות, קופסה של 200 גר' רסק עגבניות, כפית פלפל שחור, 1 כף אבקת מרק, 2 כפות פפריקה מתוקה – ולבשל עוד 40-30 דקות.

בתאבון..

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s