עגל בטעם שום

נתח של 1 ק"ג עגל חלב  – להשרות כשעתיים בשמן זית.

להניח את הבשר על יריעת אלומיניום גדולה

למרוח עליו שום כתוש, לבזוק מלח ולשים עליו פרוסות של שיני שום (כ- 20-30 שיניים).

לסגור את נייר האלומיניום היטב, לעטוף בעוד 2 שכבות.

לאפות בחום גבוה כשעה-שעה וחצי.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s