קציצות בשר ותפוחי אדמה

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה – לבשל עד שרכים, למעוך למחית ולצנן מעט.
  • 1 ק"ג בשר טחון (תערובת של בקר/הודו/עוף)
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט טחון טרי
  • 1/4 כפית ציפורן טחונה
  • 1 כפית פלפל לבן/אנגלי טחון וטרי
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 3-4 ביצים

לערבב הכל, ליצור קציצות. אפשר לצפות בפירורי לחם – ולטגן.

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s