צלי עוף בבטטות ופפריקה

המקור: גזיר עיתון עלום…

  • 6 מנות כרעיים או 4 ירכיים ו- 4 שוקיים
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף אבקת צ'ילי
  • 3/4 כפית פפריקה חריפה
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 4-5 בצליפ חתוכים לרבעים
  • 10 שיני שום פרוסות
  • 10 שיני שום שלמות
  • 2 בטטות קלופות ופרוסות לפרוסות עבות
  • 2-3 כוסות מים.

לחמם מעט שמן בסיר שטוח. להוסיף את התבלינים ולערבב היטב.

להוסיף בצלים ולטגן כמה דקות

להוסיף את העוף, להשחים משני הצדדים כ- 10 דקות.

להוסיף מים, שום ולבשל 1/2 שעה. להוסיף בטטות ולבשל עוד 20-30 דקות, עד שהכל רך.

Advertisements

5 מחשבות על “צלי עוף בבטטות ופפריקה

  1. בקלות!
    אני חושבת שלא תייגתי את זה, אז זה אוטומטית מתוייג כמרק.
    חוצמיזה אם שמים בזה המון מים, זה קצת מרק, לא?
    (יתוקן, יתוקן)

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s