עוף מבושל בבירה ופטריות

1 בצל גדול קצוץ – לטגן עד ששקוף.

6 כרעי עוף – לגלגל בתערובת של קמח+מלח+פלפל שחור, להוסיף למחבת ולטגן עד שזהוב.

להוסיף 10-15 שיני שום שלמות ובקבוק של חצי ליטר בירה.

להוסיך קופסת פטריות, לבשל עוד כ- 20 דקות או עד שהעוף רך.

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s