קדירת עגל ותפוחי אדמה

  • 8 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לשמיניות ("סירות")
  • 1 ק"ג קוביות עגל
  • 3-4 עצמות רגל עגל או מעט שומן בקר
  • מעט שמן
  • 2 בצלים בקוביות גדולות
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל
  • שיני שום

לבשל את תפוחי האדמה במי מלח עד שיהיו חצי מבושלים.

לחמן שמן, לטגן בצל עד ששקוף, להוסיף שום ופפריקה.

להוסיף את קוביות הבשר ולטגן עוד כמה דקות. לכסות ולהמשיך לבשל.

להוסיף תפוחי אדמה ואת מי הבישול עד כיסוי הבשר. להוסיף תבלינים.

להרתיח, להקטין את האש ולבשל כשעתיים, עד שהבשר רך.

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s