עוף ותפוחי אדמה במחבת בחשמלית

אביגיל גיסתי עשתה ראשונה, אני קצת שיניתי.

3 בצלים חתוכים לקוביות – לטגן.

5-6 שיני שום פרוסות – להוסיף ולטגן

6 כרעי עוף – להשחים משני הצדדים (קודם לטגן את הצד עם העור).

למרוח על העוף תערובת של:

1 כף חרדל + 1 כף דבש + 3 כפות רוטב סויה. לפזר על העוף מלח גס / אבקת מרק ואבקת שום.

להוסיף תפוחי אדמה חתוכים לקוביות ולתבל גם אותם במלח ושום.

להוסיף 1 ושלושת רבעי כוס מים

לכסות ולבשל כשעה.

בתאבון!

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s