חמין פסטה ועוף

  • 500 גר' מקרוני מבושל
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/2 כוס מים
  • 8-10 שוקי עוף מתובלות במלח ופלפל, מטוגנות עד להזהבה משני הצדדים + השמן שטוגנו בו
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 בצלים  מטוגנים + השמן שטוגנו בו

הרכבת שכבות הסיר:

1/4 כוס שמן

שכבה פסטה

שכבה בצל מטוגן

שכבה עוף

ושוב פסטה, בצל, עוף.

להוסיף מים, לתבל.

להרתיח, לבשל כל הלילה על פלטה או בתנור ב- 100 מעלות או על הגז 4 שעות על אש קטנה.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s