פלפל ממולא (בשרי)

ככה דינה שכנתי לימדה אותי למלא פלפלים. והכי טובים הפלפלים של עין יהב.

8-10 פלפלים קטומי ראש, נקיים מגרעינים

מילוי:

  • 500-600 גר' בשר טחון (בקר, רצוי)
  • 1/2 כוס אורז
  • בצל גדול מגורר
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
  • 1 עד 1 וחצי כפיות מלח
  • פלפל שחור, פפריקה מתוקה.

למלא את הפלפלים בתערובת ולדחוס.

רוטב:

  • לטגן בסיר רחב טבעות משני בצלים
  • להוסיף 2 קופסאות (בסה"כ 200 גר') רסק עגבניות
  • 1/2 קומקום מים רותחים
  • 1 כף אבקת מרק עוף, 1/2 כפית פלפל שחור, פפריקה.

לשים את הפלפלים ברוטב עם הצד הפתוח כלפי מעלה, להוסיף עוד 1/2 קומום מים רותחים עד שהפלפלים בגובה המים, כמעט

להרתיח ולהנמיך לאש הכי קטנה לשעתיים.

מודעות פרסומת

2 מחשבות על “פלפל ממולא (בשרי)

  1. פלפל ממולא זה לא תוספת 🙂
    אבל אני אשמח להיות בארוחה שבה הפלפל הוא באמת רק תוספת. מעניין איזו עיקרית מפוצצת תהיה 🙂

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s