דגים בפלפל אדום ובצל

דרוש סיר רחב ושטוח

  • 2 בצלים – לטגן עד ששקוף
    להוסיף:
  • שיני שום
  • 2 עגבניות פרוסות
  • 2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
  • כפית כמון
  • כף פפריקה מתוקה
  • קצת פפריקה חריפה
  • מלח, פלפל
  • 1 כף אבקת מרק
  • מיכל גדול (260 גר') רסק עגבניות, ולמלא 3 פעמים את המיכל במים ולשפוך לסיר

לבשל הכל יחד כעשר דקות

להוסיף דג (נסיכת הנילוס למשל), לבשל עוד כ- 30-40 דקות.

המקור: דינה, שכנה שאין כמוה…

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s