צלי עוף

מתוך הספר: הורים מבשלים

2 בצלים קצוצים + 4 שיני שום פרוסות – לטגן מעט.

להוסיף 1 תפוח עץ ירוק חמוץ

להוציא החוצה. להזהיב באותה מחבת 2 מגשי כרעיים (לטגן קלות משני הצדדים)

להוסיף 2 כפות פפריקה מתוקה, 1 כף כורכום,  מלח ופלפל, 1/2 כוס יין לבן

להוסיף מים עד כיסוי העוף.

להרתיח 10 דקות, להחליש את האש ולבשל עוד 50 דקות.

בתאבון.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s