לחם בירה שחורה

  • 1 בקבוק (330 מ"ל) בירה שחורה בטמפ' החדר
  • 1 חבילה קטנה קמח תופח
  • 4 כפות אבקת מרק בצל
  • בחיי שזהו.

לא צריך להתפיח. לאפות ולאכול.

מקור: אמא

Advertisements

4 מחשבות על “לחם בירה שחורה

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s