לחם בירה לבנה

פעם היה לנו חבר בקיבוץ כנרת שהיה שף. היו לו כל מיני רעיונות לבירה, וזה היה אחד מהם… יו, מזמן לא ראיתי אותו.

  • 3 וחצי כוסות קמח תופח
  • 1/4 כוס סוכר
  • בקבוק בירה לבנה בטמפרטורת החדר (חשוב!)
  • 1 ביצה

לערבב הכל יחד ולאפות.

Advertisements

2 מחשבות על “לחם בירה לבנה

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s