פלאן אגסים (או פרי אחר, בעצם)

אני חושבת שזו היתה העוגה "המסובכת" הראשונה שעשיתי (וקרוב לוודאי גם האחרונה). וגם גיליתי שהיא לא כלכך מסובכת.

תבנית 24 עגולה.

בצק:

  • 100 גר 'חמאה
  • 1 וחצי כוסות קמח
  • 1 ביצה טרופה
  • 2-3 כפות מים קרים

לערבב חמאה+קמח, להוסיף ביצה ומים, ללוש עד לכדור בצק בלבד. לרדד ולשטח בתבנית.

מלית:

  • 1 קופסא שימורי אגסים/אפרסקים/ משמשים
  • 1/2 תפוח ירוק – גרנד
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 2/3 כוס חלב
  • 3 ביצים
  • 2/3 כוס אבקת סוכר
  • 1 חבילה (6 כפות) אינסטנ פודינג וניל

לסנן את שימורי הפרי. לסדר על הבצק עם הצד החתוך למטה. חורצים בעל אגס / אפרסק חריצים ומשטחים כלפי מטה.

פורסים את התפוח לפרוסות דקות ומסדרים במרכז הפאי.

טורפים שמנת+חלב+ביצים+אבקת סוכר+פודינג. יוצקים על התבנית וממלאים אותה כמעט עד הקצה.

אופים כ- 30 דקות, עד שהמלית מתייצבת בלבד. אם הפירות משחימים – לכסות באלומיניום.

נכון לא מסובך?..

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s